Hoe kies ik mijn poort

Een sierpoort is een belangrijk element van je eigendom en vormt het visitekaartje van je woning. Welk type poort wenst u? Van klassiek tot hedendaags, U bepaalt het zelf.

Eigen productie

Jaren ervaring

Uitgebreid dealernetwerk

Kwaliteit gegarandeerd

Kiest U voor een draaipoort of een schuifpoort? Een draaipoort heeft meer diepte nodig om te openen, terwijl een schuifpoort voldoende ruimte nodig heeft naast de doorgang om open te schuiven. Hoe hoog en breed wenst U het hek? Moet het ongewenst bezoek tegen houden of kinderen en huisdieren van de straat houden?

Houd rekening met bestaande constructies of afsluitingen waartegen het hek moet aansluiten.

Welke kleur wenst U voor de poort? Dankzij ons universeel RAL-kleuren systeem is alles mogelijk. Zo kan U hetzelfde kleur als de ramen, gevelbekleding, carport, enz… nemen.

Wenst U het hek automatisch te openen? D-Fence zorgt er ook voor dat U met één zender het hek en de bestaande garagepoort kunt openen. Moet er een parlofoon of videofoon aanwezig zijn? Blijft de brievenbus bereikbaar? Zonodig zorgen wij voor een console waar zowel de brievenbus, pakjesluik, huisnummer en alle nodige elektronica elegant worden geïntegreerd.

Wij nodigen U graag uit in onze showroom of laat u inspireren in onze fotogalerij.