Over D-fence

D-Fence is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatieve poorten, zowel metalen poorten en afsluitingen als afgewerkt met duurzame houtsoorten zoals Afrormosia of Padouk.

Al onze poorten zijn maatwerk, uniek en aangepast aan de wensen van de klant. Er wordt een exact uitvoeringsplan gemaakt zodat U vooraf een beeld krijgt van hoe Uw persoonlijk project er zal uitzien. Deze tekeningen zorgen voor een snelle, nauwkeurige en efficiënte productie.

D-Fence heeft een ruime stock aan profielen, platen, sloten, scharnieren, enz… Deze zijn van optimale kwaliteit zodat de levertermijnen beperkt blijven. Vervolgens wordt alles deskundig samengelast, gecontroleerd en opgekuist. Onze metalen poorten worden maximaal beschermd tegen roest door middel van galvaniseren of metalliseren.

Op al onze poorten en afsluitingen wordt een gekleurde polyesterpoeder aangebracht dat bij een temperatuur van 200°C wordt samengesmolten. Dit garandeert een hoge krasbestendigheid en slagvastheid van de afwerkingslaag. U heeft de keuze uit alle RAL kleuren die zéér kleurvast zijn.

D-Fence beschikt over een uitgebreid dealernetwerk om de plaatsing vakkundig te laten verlopen en een goede dienst na verkoop aan te bieden.

Indien gewenst kunnen wij de poort ook voorzien van automatisering, parlofonie, videofonie, toegangscontrole, enz… Wij maken alles op maat en bezorgen U een eindresultaat dat zowel kwalitatief als esthetisch ijzersterk staat.