top of page

Automatisatie en toegangscontrole:
maak het jezelf gemakkelijk!

Een automatische poort van D-Fence, dat is design en comfort in één. Onze strakke buitenpoorten op maat - uitgerust met een krachtige motor - maken het je gemakkelijk om gasten te verwelkomen, je oprit op en af te rijden en ongewenst bezoek buiten te houden. 

dfence_errera_draaipoort_variant1_edited.jpg

Voordelen

Een elektrische poort biedt veel comfort. Ten eerste moet je niet langer uit je auto stappen om je poort te openen. Via een knop, app of automatische zender open je je poort vanachter het stuur. Je rijdt dus vlot je oprit op, vooral handig als het regent, sneeuwt of fel waait.


Hoewel al onze poorten ultraveilig zijn, bieden elektrische poorten nét dat tikkeltje extra. De motor van je automatische hek forceren is helemaal onbegonnen werk. Wie een elektrische poort plaatst met een app-module, hoeft niet langer altijd thuis te zijn voor de poetshulp of tuinier. Je kan je poort vanop afstand openen via de app en zo iedereen die bij jou thuis moet zijn toegang verlenen, waar je ook bent. 

Toegangscontrole
gsm Laurent.jpg
NIKO videofoon_edited.png
Parlofoon-Videofoon

Basic

Via een parlofoon komt enkel geluid binnen. Je kan dus praten met wie aan de poort staat, maar ziet niet wie het is. Daarnaast hebben we ook enkele basis videofoonmodellen die een oplossing in verschillende prijsklassen. Dit indien de mensen ook graag zien wie er aan hun poort staat. We werken samen met onze trouwe partner Fermax om de oplossing van uw keuze te kunnen voorzien.
 

Design

We hebben ook enkele telecom-oplossingen die te bedienen zijn met de smartphone, zo hoef je zelfs niet thuis te zijn om te weten wie er aan je poort staat aan te bellen en kan je vanop afstand met de bezoeker communiceren. Daarvoor bieden we diverse merken aan; zowel inbouw als opbouw. De budgetoplossing is de opbouwvideofoon van Niko.

fermax marine.jpg

Plaats van de motor

Bij D-Fence hechten we niet enkel belang aan comfort en functionaliteit, ook aan het esthetische aspect van je buitenpoort besteden we veel aandacht. We gaan steeds voor een strak en proper design. Daarom kan je ervoor kiezen om de motor van je automatische poort weg te werken in een kast of zelfs onder de grond. Zeker als je je poort om esthetische redenen plaatst of je het uitzicht belangrijk vindt, is een onzichtbare motor de beste keuze. De motormogelijkheden hangen ook af van je keuze tussen een schuifpoort of een draaipoort. Wenst u een externe of interne motor? Wenst u een bovengrondse of een ondergrondse oplossing? 

Schuifpoortmotoren

Voor een schuifpoort kan je opteren om een motor weg te laten werken in de console (Alurius,Privatus) of toch kiezen voor een externe motor (C-beslag). De weggewerkte motoren zorgen voor een tijdloos design en geven je poort een strakke,moderne uitstraling.
 

motor ro_edited.png
dfence_alinel_alurius_binnenzijde_edited

Draaipoortmotoren

Bij een draaipoort heb je diverse mogelijkheden om je motor te plaatsen. Je  kan opteren voor een bovengrondse motor. Wil je een strakkere look en de motoren beter beschermen? Dan kan je opteren om ondergrondse motoren te plaatsen. Wens je een dubbele draaipoort te plaatsen tussen twee gemetste pilaren? Dan zijn onze knikarmmotoren de perfecte oplossing.
 

bov1_edited.jpg
ondergronds.jpg
knik_edited_edited.png

NEW

Motor geïntegreerd in vleugel

Voor wie op zoek is naar een strak geheel, hebben we een nieuwe technologie ontwikkeld. Je kan ervoor kiezen om de motor te laten wegwerken in de paal. Zo is de motor niet zichtbaar voor het blote oog en heeft deze daarenboven een veel hogere bescherming tegen ons Belgische weer. 
Deze optie zorgt automatisch voor een modern-ogend geheel en een tijdloze look and feel.

THIBO1.JPG

Benieuwd naar de opties voor je bedrijf of woning?

bottom of page