top of page

Een andere twist? Ga voor steenkorven!

Steenkorven zorgen voor een zeer bijzondere sfeer in uw buitenruimte en kunnen in elke vorm en maat worden geleverd. Om die reden ligt het voor de hand om de unieke stijl door te zetten en als basis te gebruiken voor functionele en decoratieve elementen en/of accessoires. 

Steenkorven: een robuste design oplossing.

Steenkorven (soms ook steenwallen genoemd) worden voor elk project speciaal op maat gemaakt en worden gevuld met stenen of keien. Steenkorven worden toegepast als wand of kolom en er kunnen op eenvoudige wijze accessoires in worden geplaatst zoals bijvoorbeeld een brievenbus, haard, barbecue of waterval. Steenkorven worden meestal vrij fors uitgevoerd waardoor ze een uiterst robuuste uitstraling krijgen. De stenen of keien worden er zo compact mogelijk ingestapeld. Alle steenkorven worden volledig uitgevoerd met topkwaliteit zink/aluminium draad voor een lange levensduur. Maaswijdtes van 50 x 50 en 75 x 75 mm zijn leverbaar en in verschillende afmetingen. De totale lengte, breedte en hoogte is 'onbeperkt', maar is daarbij uiteraard afhankelijk van de plaatsing | constructie. Diverse vullingen zijn verkrijgbaar en leverbaar, contacteer het D-fence team voor meer info.

Alle steenkorfproducten zijn op bestelling.

IMG_20200506_171218.JPG

Steenschuttingen

Steenschuttingen (ook soms schorsschutting genoemd) zijn slechts 90 mm dik. Ze vormen daardoor een mooie en smalle afscheiding van uw tuin. Ze hebben dezelfde robuuste uitstraling van steenkorven maar nemen duidelijk veel minder plaats in. Hiermee bespaart u ruimte in uw tuin ten opzichte van steenkorven.

steenkorven.png
steenkorven 2.png

Easybox - maatwerk of doe het zelf

Dfence levert de meeste steenkorven als maatwerk, maar heeft voor de handige doe-het-zelf er ook de Easy Box. Een kant-en-klare steenkorf, welke geheel voorgemonteerd is..., alleen nog uitvouwen, plaatsen, vullen, afsluiten en klaar. De Easy Box is voorzien van extra tussenschotten waardoor er een grotere stabiliteit ontstaat en uitbolling wordt voorkomen. De steenkorven kunnen door een uniek systeem eenvoudig en strak aan elkaar worden gekoppeld. 

easybox.png
breivenbus.png
bottom of page