top of page

Een draadafsluiting kopen om je eigendom goedkoop af te bakenen

Een draadafsluiting kopen om je tuin of weide te omheinen? Bij D-Fence vind je voordelige, maar kwalitatieve draadomheiningen die je eigendom afschermen. Of je nu je tuin wil afbakenen, je moestuin wil beschermen of wil vermijden dat je dieren weglopen, voor elke toepassing hebben we een gepaste oplossing.

dfence_harmonicagaas2.jpg
Draadafsluiting:
low-budget tuinomheining

Sommige mensen vinden het fijn dat de buren toegang hebben tot hun tuin, anderen trekken liever een grens en creëren graag wat privacy. Behoor jij tot de tweede groep en zoek je naar een kwalitatieve low-budget oplossing? Dan kan je best een draadafsluiting kopen. Met een draadafsluiting baken je snel en goedkoop je domein af zonder in te boeten aan openheid. Je uitzicht wordt niet belemmerd, maar op plaatsen waar je toch geen doorkijk wil, kan je klimplanten of zichtremmers plaatsen.

Soorten Draadafsluiting

Stel je afsluiting zelf samen!

Bij het plaatsen van een draadafsluitingen zijn er tal van mogelijkheden. Je kan ervoor kiezen om ze af te werken met een betonplint onderaan. Deze tijdloze afwerking zorgt er bijvoorbeeld voor dat de draadafsluiting zelf vrij blijft van natuurlijke begroeiing. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de draad bovenaan af te werken met een bovenbuis. Dit zorgt niet alleen voor een strakker geheel maar heeft net als de betonplint ook een impact op de stevigheid van uw draadafsluiting.

Daarnaast kan je ook kiezen welke soort draad (op rol) je wenst. Of het rechthoekige dan wel ruitvormige mazen dienen te zijn en in welke kleur je je draadafsluiting wenst te plaatsen. Je kan bij ons opteren voor een zwarte  (RAL 9005) of een groene (RAL 6005) draadafsluiting 

dfence_harmonicagaas_lamellen.jpg
dfence_harmonicagaas_draadspanner.JPG

D-Fence Topkwaliteit

Als je een draadafsluiting wil kopen bij D-Fence ben je zeker van kwaliteit. Wij kiezen enkel voor hoogwaardige producten en materialen die tegen een stootje kunnen. Al onze draadafsluitingen zijn dan ook wind- en regenbestendig dankzij een kwalitatieve PVC-coating én zijn behandeld tegen corrosie. Je draadafsluiting zal je leven lang mooi en stevig blijven

bottom of page