top of page

D-Fence: dé groothandel om kwalitatieve draadpanelen te kopen

Zoek je een stevige oplossing om je tuin te omheinen? Bij D-Fence kan je sterke draadpanelen kopen in verschillende afmetingen. Dankzij het handige formaat van de panelen kan je je afsluiting makkelijk en snel zelf plaatsen

Draadpanelen:
een ideale tuinomheining

Wie graag wat meer privacy wil in zijn tuin, maar niet wil inboeten op een open gevoel, kan best draadpanelen kopen. Dit type afsluiting is stevig en oogt mooier dan een draad op rol, maar neemt niet al het zicht weg zoals een tuinscherm. Op plaatsen waar je de inkijk wil verkleinen, kan je planten langs de panelen laten groeien of kiezen voor een van onze privacy-oplossingen. Je creëert zo je eigen oase van rust en bepaalt zelf hoe open je je tuin wil.

dfence_3d_afsluiting.jpg

2D OF 3D?

Een 2D-paneel is plat en recht, terwijl een 3D-paneel uitstulpingen (neuzen) bevat. 2D-panelen vind je in een lichtere (6/5/6) en een industriële (8/6/8) Variant. De uitstulpingen van het 3D-paneel zorgen voor extra stevigheid en geven een leuke extra dimensie aan je afsluiting.

dfence_staalmat_afsluiting.jpg
dfence_3d_paneel'.JPG

Open of Gesloten

Je kan er voor kiezen om je draadpaneel te bekleden met planchetten of een band, om de inkijk die deze panelen genereren, te dichten. Of je kan ervoor opteren de panelen open te laten waardoor je tuin kan genieten van een extra portie lichtinval.

dfence_3d_dubbel 2_edited.jpg
dfence_3d_afsluiting_nevada_detail_edited.png

Kleuren in onze Groothandel:

RAL 6005 
6005.png
RAL 7016
7016.webp
RAL 9005 
9005.webp
bottom of page