top of page

D-fence brievenbussen

Geen poort zonder brievenbus! Dfence heeft een ruim gamma aan mogelijkheden: van een standaard design brievenbus tot de gekste concepten op maat. Voor D-fence poorten bieden we steeds de mogelijkheid aan om de brievenbus te integreren in de poortpalen, zowel voor een draai als schuifpoort.

Poort met geintegreerde brievenbus.

Voor zowel een draaipoort als schuifpoort kunnen de poortpalen of sluitpaal vervangen worden door een brievenbusconsole, hier wordt dan de poort aan opgehangen. Er is keuze tussen een standaard brievenbus of een brievenbus met pakjesluik (pakketjesluik). Verder zijn er nog andere opties beschikbaar, huisnummer (opbouw), uitgelaserd huisnummer met ledverlichting en melkglas, uitsparing voor een videofoon. De deurtjes en kleppen kunnen in een budget vriendelijke ALUlook geleverd worden of volledig in hetzelfde kleur als de poort worden uitgevoerd

esafe2.png

Onze partner e-Safe

Onvindbare pakjes, natgeregende kranten … herkenbaar? Mensen bestellen steeds meer en vaker online, maar onze brievenbussen kunnen niet volgen. We kopen online voor ons gemak, maar moeten dan toch veelal de baan op om onze aankoop op te halen. Onze partner eSafe heeft er zijn missie van gemaakt om brieven en pakjes 24/7 thuisgeleverd én opgehaald te krijgen. Mét oog voor design. Want de oprit of inkomhal is nu eenmaal het visitekaartje van elk gebouw. Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger!

Er zijn tal van modellen beschikbaar, je vindt ze terug in de brochure (aarzel niet om ons offerte team te contacteren) of in onze showroom.

esafe.png
esafe3.png

D-fence maatwerk brievenbussen

D-fence staat gekend voor zijn uitzonderlijk maatwerk, ook voor brievenbussen halen we steeds het beste in onszelf naar boven. Alles is mogelijk...van brievenbusconsoles op maat al dan niet met een bijhorende poort tot heuse eyecatchers en reclame boxen.

Contacteer ons verkoopsteam om alle mogelijkheden te bespreken.

Brienvenbusconsole - Buggenhout-4.jpg
Brienvenbusconsole - Rupelmonde-4.jpg
Alinel + grote console, Lokeren-1.jpg
bottom of page