top of page

Stijlvolle Draaipoorten als bescherming van je eigendom

Je woning of bedrijf beveiligen, meer privacy in je tuin krijgen of je huis een finishing touch geven? Met een draaipoort op maat van jouw wensen houd je ongewenste gasten buiten en verwelkom je al je vrienden en familie op een elegante manier.

Wat is een draaipoort?

Een draaipoort of vleugelpoort bestaat uit één of twee vleugels die naar binnen of naar buiten opengaan. Bij een automatische vleugelpoort gaan beide delen automatisch open. Bij een manuele poort moet je elk deel apart openen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om je poort uit één geheel en dus één vleugel te laten bestaan. Omdat de vleugels van een draaipoort naar binnen of buiten opengaan, heb je dus vooral ruimte nodig in de diepte. Is die plaats bij jou te beperkt? Dan is een schuifpoort een betere optie.

thibo2.JPG

Alle type motoren op een rijtje

boven.jpg

Bovengrondse Motoren

Bovengrondse motoren zijn in opbouw geplaatst op de poortpaal. Ze zijn zichtbaar en de meest budgetvriendelijke oplossing.

D-Fence logo
ondergronds.jpg

Ondergrondse motoren

Je kan ervoor opteren om je motoren ondergronds weg te werken. Dit zorgt voor een strakker geheel en ze zijn ook beter beschermd tegen weersomstandigheden aangezien ze  in een verzinkt omhulsel worden geplaatst.

knik_edited_edited.png

Knikarmmotor

Wil je een poort bevestigen tussen stenen pilaren? Dan is een knikarmmotor de perfecte oplossing voor jouw situatie. 

motor paal.png

NEW

Motor geïntegreerd in de vleugel van draaipoort

Nieuw in ons gamma: De Invisio is een motor die onzichtbaar wordt gemonteerd in de verticale koker van de poortvleugel, waardoor het niet alleen veilig is, maar ook perfect past bij de esthetiek van de poort. Deze motor is robuust, duurzaam en van bewezen kwaliteit, Hij is geschikt voor poortvleugels tot 2,5 meter breed en een gewicht van 150 kg.  De besturing is tevens volledig voorbereid voor het eenvoudig aansluiten van beveiligingscomponenten en/of verlichting, en wordt standaard geleverd met afstandsbedieningen. Bovendien is de bediening van de Invisio motor mogelijk via een smartphone en tablet.

Kenmerken van een D-Fence Draaipoort

Lichte maar stevige aluminium poorten
Sterke,dikke profielen
Kwalitiatieve en Duurzame Materialen
CE-conform
Roestvrij
Zeer onderhoudsvriendelijk
Kleurvastheid door poederlak
Ruime keuze in RAL-kleuren
thibo3.JPG

Stijlen en mogelijkheden

Je sierpoort is het visitekaartje van je woning. Je wil dus dat die niet alleen functioneel is, maar er ook mooi uitziet. Bij D-Fence stel je je poort à la carte samen, zoals jij het wil. Onze ingenieurs en designers ontwerpen een draaipoort op maat van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Een strakke look, romantische tierlantijntjes of een natuurlijk gevoel? Voor D-Fence is geen hek te gek.

De finishing touch aan je huis is een draaipoort op maat!

bottom of page