top of page

Beveilig je huis met een high-end schuifpoort

Wil je een nieuwe buitenpoort die jarenlang op je oprit zal pronken? D-Fence ontwerpt, produceert en installeert al meer dan 20 jaar hekwerk op maat. Je kan bij ons terecht voor hoogwaardige schuifpoorten, helemaal aangepast aan jouw smaak

Grembergen 2.jpeg

Wat is een schuifpoort?

Een schuifpoort bestaat uit één deel dat zijwaarts openschuift. Dat kan zowel op een rail als “zwevend”. Omdat een schuifpoort naar de zijkant opengaat, moet je daar dus voldoende ruimte voor hebben. Is dat bij jouw woning niet het geval, maar heb je wel veel plaats in de diepte, dan kan je opteren voor een draaipoort. Weinig plaats in de breedte en ook geen plaats in de diepte? Dan biedt een telescopische schuifpoort de ideale oplossing.

dfence_obelix_schuifpoort.jpg

Keuzestress?

Een vrijdragende schuifpoort“zweeft” als het ware boven de grond. Dat zorgt voor een esthetisch mooi effect. Je hoeft bovendien geen rail te plaatsen, dus je oprit blijft intact. Er is geen struikelgevaar over de rail, en daarnaast zorgt dit er ook voor dat er geen vuil komt vast te zitten en je poort minder last heeft van storingen.

 

Een vrijdragende schuifpoort neemt echter wel veel plaats in beslag. De totale lengte die je nodig hebt is de helft meer dan de lengte van je poort zelf. Bij D-Fence kan je ook kiezen tussen drie types vrijdragende schuifpoorten: Privatus, Alurius en C-beslag. Die types ontwikkelden we zelf met eigen technologieën en innovatieve onderdelen voor een maximale stevigheid.

 

Een schuifpoort op rail heeft een ingebouwd spoor in de oprit waarop het hek rolt. De oprit poort zit stevig vast en voelt weinig impact van sterke wind. Een rail in je oprit is esthetisch misschien minder mooi, maar deze schuifpoorten zijn compacter dan vrijdragende schuifpoorten én prijsvoordeliger. Bovendien hoef je geen rekening te houden met het gewicht van de poort, waardoor je zo goed als ongelimiteerd bent in de lengte en hoogte van je schuifpoort op rail.

dfence_metropole_railpoort3.jpg

Voor ieder elk type een geschikte poort ...

Privatus

Onze automatische Privatuspoort, het paradepaardje van ons bedrijf, is een enorm stevige constructie dankzij de 'door ons geprofileerde' aluminium onderbalk  die voor een maximale ondersteuning zorgt. In deze onderbalk zit de tandlat ook weggewerkt. De motor is ingewerkt in de console die zich standaard aan de binnenzijde van de poort bevindt. Dit type schuifpoort heeft een maximale doorgang van 6 m en een hoogte van 1 tot 2,5 m.
 

Alurius

Onze Aluriuspoort is de grote broer van de Privatus. De unieke aluminium onderbalk, ontwikkeld door D-Fence zelf, zorgt ook bij deze poort voor een ongeziene stabiliteit. Ook hierin zit de tandlat op dezelfde manier weggewerkt en ook onze motor zit hier ingewerkt in de console.Opgelet, bij de alurius bevindt de console zich standaard aan de buitenzijde van de poort.Bij deze constructie, die veelal in industriële omgevingen tot zijn recht komt, kan de elektrische schuifpoort een doorgang hebben tot wel 10 m breed en een hoogte van 1 tot 2,5 m.

C-Beslag

Onze C-beslagpoorten zijn de allersterkste in hun soort. De stalen onderbalk geeft deze schuifpoort een enorme stevigheid en stabiliteit. Dit type poort is niet standaard elektrisch, maar kan wel geautomatiseerd worden.

Uniek plug-and-play systeem 

Time is money en daarom implementeerde D-Fence het unieke plug-and-play-concept voor de automatische vrijdragende schuifpoorten Alurius en Privatus. Omdat we onze plug-and-play-poorten op voorhand volledig monteren, testen en in één stuk tot bij jou vervoeren, is de installatie op 1-2-3 gebeurd. Een tuinaannemer kan alle voorbereidende werken uitvoeren, zoals het aanleggen van de fundering en de ankerpunten, zodat wij je poort enkel nog moeten plaatsen en aansluiten op het elektriciteitscircuit. Dankzij dit unieke concept is je schuifpoort snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

_DSF00852.jpg

Kenmerken van een D-Fence Schuifpoort

Stevig aluminium hekwerk
Profielen van ongeziene dikte
Kwalitatieve,duurzame materialen
Roestvrij
CE-conform
Extra KTL-bescherming tegen corrosie (optie)
Makkelijk in onderhoud
Krasbestendig
Beschikbaar in meerdere RAL-kleuren
Poederlak voor een kleurvast resultaat
dfence_kwalufiddich_Privatus.JPG

Stijlen en mogelijkheden

Een moderne of klassieke poort? In tijdloos zwart of een prachtige structuurlak? Bij D-Fence is alles mogelijk. Onze designers ontwerpen je schuifpoort zoals jij ze wil en volgens de beschikbare ruimte. Onze aluminium artiesten snijden, buigen en lassen je hekwerk tot een perfect resultaat. Zo verwelkom jij je gasten steeds op een stijlvolle manier.

Leg de laatste hand aan je huis met een schuifpoort op maat!

bottom of page