top of page

Telescopische poorten: De compacte oplossing

Altijd al gedroomd van een grote schuifpoort, maar geen plaats om er een te plaatsen? Een telescopische schuifpoort is de perfecte oplossing. Dit type buitenpoort neemt minder plaats in beslag én ziet er even verfijnd uit als een gewone schuifpoort. Ons creatieve team creëert een telescopische poort die perfect past bij jou en je woning.

Wat is een telescopische poort?

Een telescopische schuifpoort rolt zijwaarts open op een rail. De poort bestaat uit verschillende delen die over elkaar schuiven, waardoor je veel plaats bespaart. Een telescopische schuifpoort is altijd automatisch. Je opent en sluit ze via een sleutelcontact, codeklavier, afstandsbediening of app op je smartphone. Je kan dus makkelijk je oprit op of af rijden zonder te moeten uitstappen om je buitenpoort te openen

poort met geïntegreerde motor

Kenmerken van een D-Fence Draaipoort

Lichte maar stevige aluminium poorten
Sterke, dikke profielen
Roestvrij
Kwalitiatieve en Duurzame Materialen
CE-conform
Bescherming tegen corrosie door KTL
Zeer onderhoudsvriendelijk
Kleurvastheid door poederlak
Poederlak voor een kleurvast resultaat
Ruime keuze in RAL-kleuren

Motor weggewerkt in paal

draaipoort obelix
kwalu perfo draaipoort
glenfiddich draaipoort
cottage draaipoort

Stijlen en mogelijkheden

Je sierpoort is het visitekaartje van je woning. Je wil dus dat die niet alleen functioneel is, maar er ook mooi uitziet. Bij D-Fence stel je je poort à la carte samen, zoals jij het wil. Onze ingenieurs en designers ontwerpen een draaipoort op maat van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Een strakke look, romantische tierlantijntjes of een natuurlijk gevoel? Voor D-Fence is geen hek te gek.

Leg de finishing touch aan je huis met een draaipoort op maat!

bottom of page